Hol talállok jó torrent letöltő programot?
Figyelt kérdés
Az utorrent az nem megy. Nem tolt le semmit.2009. jan. 14. 17:57
1/6 anonim válasza:
Nekem a bittorrent jött be :D az utorrenttel vigyázz is, mert nekem az baszta el az egsz gépemet .D
3/6 yuda válasza:
pillanat: most komolyan: fenn vagyok a magyar leghíresebb torrent oldalakon(ncore,majomparade,bithumen...stb) és mindegyiknél az utorrentet ajánlják,én is azt használom és nincs vele gondom.
Ha nem tölt le semmit,akkor nyilván nem seedelik az adott torrentet,vagy elállítódhatott valami-mondjuk én alapból a gyári beállításokon hagytam,mert úgy megy.
Ilyet még nem is hallottam.
4/6 anonim válasza:
Torrentletöltésre a legalkalmasabb a böngésződ. Általában torrentfájlokból nem szoktak torrentet csinálni, az perverz volna, így ne is próbálkozz utorrenttel...
5/6 anonim válasza:
utorrent nekem sincs vele bajom és érdekes módon a seedserveresek is utorrentet használnak általában
6/6 anonim válasza:
mért ajánlgatjátok az utorrenttet, ha azt írta hogy az neki nem megy? :S nekem is a bittorrent jön be amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!