Pécsen a digi-nek mekkora az internet lefedettsége? Melyik utcától meddig tart, vagy hogy egész pécset behálózta?
na most akkor hogyan fogod megrendelni??
telefonon nem mivel nincs pénzed
emailben nem mert nem válaszolnak/állításod szerint/
neten megint nem mert nem jól jelenik meg neked a webfelületük.
akkor marad a személyes ügyfélszolgálati megoldás.
na ott meg is tudod kérdezni is akkor hogy mi a ferde fax van a ti utcátokban...
de ha esetleg megírod melyik utcáról van szó megnézzük neked mivel például nekem is megjelenik a lenyíló menü az utcákra lebontva is.
vagy esetleg tegyél fel másik böngészőt és azzal próbáld meg. nekem firefox alatt megy..
ja és mellesleg telódra nem telik hogy legyen pénz de netre igen??? szerény véleményem szerint ez üti egymást :D :D de ez csak mellék megjegyzés. nem kell felkapni érte a vizet :D :D
tessék csináltam neked képet a ""P"" betűs utcákról Pécsi DIGI elérhetőségi helyekről...
ez alapján sajnos nem elérhető a te utcádban... de soha se tudni. lehet csak nincsen frissítve még az adatbázisuk.
szóval azért még kérdezz rá náluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!