2 napja nem az alapértelmezett google.hu jön be kezdőlapként, hanem vmi qooqlle.com. Hiába állítom be újra és újra, a gép újraindításakor mindig visszavált a qooqlle-ra. Hogyan lehetne ezt az oldalt eltüntetni véglegesen és visszaállítani a google-t?
A kérdezőnek:
Bocsi a zavarásért, de nekem is ugyan ez a problémám már jó ideje. Nem tudod elmondani, hogy neked hogyan sikerült megszabadulni tőle?
Előre is köszönöm szépen!
Ez egy súlyos vírusfertőzés!
Google Chrome-ban van forditóprogram, ha nem tudsz angolul: [link]
Kedves Iró.
Nekem ugyanez a problémám. Virusirtóztam, de nem talált semmit.Le tudnád irni,h mit csináljak pontosan?? MERT nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de fontos lenne, mivel ez régóta van csak azt hittem,h vmi új kereső program, vagy vmi.
Nagyon szépen Köszönöm előre is :) !!!
Ja és én azt az angol szöveges vmit nem tudom követni.. :S
Még1x köszi előre is :)
Köszi.
EZT még tegnap megcsináltam levirusirtóztam talált 5 virust. Törölte is, de mikor újraindultam megint az volt a kezdőlap. :S
Előtte pedig átállitottam S:
hát én nem tudom,h kinek sikerült vagy kinek nem. Újratelepitettem a mozzillát nem akkor is maradt. Virusirtóztam is, akkor is maradt. + az az online nod32-es virusirtást is megcsináltam akkor sem működik.
SOS! Telepittesem újra a gépeT??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!