Nem a véleményemet mondta, csak furcsa, hogy valaki egy répát nem tud elültetni...
2010. nov. 24. 21:36
6/11 A kérdező kommentje:
de nem érdekelnek hogy mit gondoltok erről és nem érdekel hogy mi a véleményetek és semmi mer nem ezt kérdeztem és figyelj csak aki mondta h google.hu adj egy olyan oldalt ahol lelehet rendesen tölteni és ingyen-.-
2010. nov. 25. 18:37
7/11 anonim válasza:
Szerintem ne csalj. Én se csalok.
2010. nov. 27. 16:00
8/11 A kérdező kommentje:
ok
2010. nov. 27. 20:54
9/11 Zentai Ádám válasza:
Üdv! Mindenki keresi de senki nem találja,senkinek sincs meg,nem is létezik valaki egyszer kitalálta hogy van ijen közbe nincs is!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.