Más is van, aki nem regisztrál facebookra? Én csak iwiwen vagyok fent. Nem látom értelmét, hogy még több időt töltsek el a neten. Miért lenne jó ha fent lennék én is?
Az internetet így is túl sokat használom/használjuk feleslegesen.
Iwiwet meghagyom.
Msn-ent is töröltem.
Mit gondoltok mi az előnye ha fent lennék facebookon és mi a hátránya?
Ti mennyit használjátok ezeket -iwiw, fb, msn- ?
előny: Az ismerőseid ha beszélgetnek facebookos témákról betudsz kapcsolódni nem csak nézel ki a fejedből és mondod h wtf? :D
hátrány: Ha egyszer elkezdted mindennap lesegetni fogod
én is azt hallom, látom, hogy aki fent van, az azon függ állandóan
mióta nem használom az msn-et van olyan haverom, aki szerint jól elvagyok tűnve ... én feltudom hívni, sms-t írni neki, viszont mivel nem vagyok msn-en, fordítva ő már nem csinálja ezt :)
20/F
Minden közösségi portálnak van fénykora, a Facebook most ebben az időszakban jár. Biztosak lehetünk benne, hogy pár év múlva feltör majd egy új oldal, és oda megint milliók regisztrálnak. Aztán a facebook korszak elmúlik, vagy legalábbis már nem lesz olyan "divat".
Kis hazánkban már kezd eltűnni a süllyesztőben a Myvip. Pedig jó pár évvel ezelőtt milyen menő volt már ha fent voltál. Még pénzért is árultak meghívót... és volt olyan aki vett is. Én meg kiröhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!