Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Farmerama-n hol tudom megválto...

Farmerama-n hol tudom megváltoztatni a jelszavamat?

Figyelt kérdés
Beállítások > Fiók kezelése - de itt csak az e-mail címem tudom megváltoztatni.
2010. nov. 21. 09:35
 1/1 anonim válasza:
Elösször be kell lépned a beállítások-ba és ott van hogy, fiók adatai. Rákattintasz és van ott egy útmutató és azt ha elolvasod akkor talán érteni fogod. De amúgy úgy kell hogy, elküldöd a fiók megváltoztató e-mail-t. És a levélben van egy link amire rákattintasz és belép neked mégegyszer a farmerama-ba. De legyél bejelentkezve amikor rákattintasz a levélben lévő linkre mert, úgy tud neked belépni farmerama-ba a géped. Ha nem vagy bejelentkezve akkor be kell jelentkezned. De, bezárhatod vmelyik ablakot hogy ha nem akarod kettőször legyen megnyitva a farmerama de, ne jelentkezz ki mert a másik is kijelentkezik akkor. Na hogyha már benn vagy a farmerama-n akkor, beállítások megint és, fiók adatai. És hogyha jól csináltad akkor, ott tudod már egyből megváltoztatni a jelszavad és a többit is ha akarod.
2010. dec. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!