05:03 igazi ,semmitmondó válasz
Ez a kérdés éngem is érdekelt volna kiváncsian vártam a választ ,de nem ilyenre számítottam.
Csak komplikáltabbá teszi a netedet.Pl.ha youtubot vagy skypeot vagy Msn-t használsz akkor már azt mondja a leirása hogy nem garantálja a kifogástalan védelmet.Szerintetek van aki legalább az egyiket nem használja?Végigolvastam amire figyelmeztet a leirása és én nem telepitem.
Ha használsz vírusvédelmet az alapból jobban véd.
Szerintem igen!Mert ez csak azok ellen véd akik IPcimek megfigyelésére és gyütésére vannak ráállva, és ha valamire rákattintasz azt megjegyzik.A virusirtó meg a gépedbe települni szándékozó vírusok ellen hatásos(többé kevésbé).Egyik külső,a másik belső védelem.De mint irtam ha már nyitasz portot bármelyik közösségi oldalnak, akkor megszünt a hatásossága-legalábbis a leirása azt mondja!
Ha tüzfalad,virusirtód és egy trójai keresőd van a gépen akkor többnyire nyugodt lehetsz.Viszont óvakodj a heckelt virusirtóktól is!!Könnyen megszivathat,mert nem az aminek látszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!