Hogyan tudom törölni magam a " Vaterárol"?
Nem jött létre a csere..de pozitív értékelést adtam és ki kellene fizetnem egy nagyobb összeget jutaléknak.
Valakinek van valami ötlete hogy mit csináljak ??????
Hiába törölnéd magad UTÓLAG, az adataidat eltárolták az adatbázisban, és ha nem fizeted ki a jutalékot, akkor egy idő múlva behajtó cégnek adják át az ügyedet!
Inkább bizonyítsd be a Vaterának, hogy a Vevő mégsem vette meg a cuccot, utólag meggondolta magát!!!
(Amíg az adás-vétel nem zajlik le, addig nem kellene értékelést adni, mert arra csak ráfázol!)
Sajnos, csak ezt tudod csinálni, vagy kifizeted a jutalékot a semmire (ha nem akarod a sokszorosát fizetni a behajtó cégnek.)
Igen!Szórol szóra igy igaz,de ezt Te is tudod hiszen Teljes jogú felhasználó vagy!!
Az ötletem az hogy legközelebb ne nézd hülyének a vaterát,vagy várd meg mig kiderül hogy tényleg létre jön-e a szerződés.Ha használsz egy szolgáltatást azért fizetned kell,ez a szokás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!