Hogyan tudok regisztrálni LOTRO-ra ingyen?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot, regeltem a lotro.com-on, de nem enged belépni... hol tudok egy INGYENES account-ot regelni ?? Amúgy a [link] weboldalon betudok normálisan lépni, és ki is írja a játkoknál, hogy a LOTRO-ra vagyok regelve ingyenes account-al.... mi lehet a gond ??2010. nov. 17. 15:44
1/5 anonim válasza:
Egy ok lehet: a LOTRO más régiójú játékát töltötted le.A LOTRO.com Amerikai szerver, ha te az Európait töltötted le, akkor európai europe-lotro.com -on kell regisztrálni.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos, ha az LOTRO-EUROPE.COM-ot akarom megnyitni akkor automatikusan a LOTRO.COM-ot hozza be, valami belső acc átállítással nemlehet ?
2010. nov. 17. 16:39
3/5 A kérdező kommentje:
Bocs... :D sikerült :D.... kössz! (y)
2010. nov. 17. 16:44
4/5 anonim válasza:
és hogy jött össze?
énse tudok belépni
5/5 anonim válasza:
Én mindenhova beregisztráltam, de nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!