Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MSN-en ha bejelentkezem,...

MSN-en ha bejelentkezem, mennyi ideig maradok bejelentkezve?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos kérdés!!!

Úgy értem ha mondjuk valamennyi időre ott kell hagynom a gépet esetleg órákra, akkor lehetséges az, hogy magától kiléptet, mint ahogy mondjuk az email fiókoknál is van iztonsági időkorlát?

És még ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy valaki ha letiltva van a felvett személyek között, akkor azt ugye elvileg csak én csinálhattam??? Merthogy pont amíg kijelentkeztetett, egy személyt tiltó listára tett.

2010. nov. 16. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Addig maradsz bejelentkezve, amíg ki nem jelentkezel (vagy amíg az internetkapcsolatod él).

Tiltólistára pedig te tudsz tenni bárkit a kapcsolataid közül, más nyilván nem.

2010. nov. 16. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:

És a gép ha mondjuk képernyő pihentetőre kapcsol, az számít???

Vagy olyan elképzelhető, hogy a Net kapcsolat szakadt meg???

Mert amíg néhány órára otthagytam a gépet, kijelentkezett az MSN és valakit tiltóra tett. ÉS ezt nem értem, hogyan: :O

2010. nov. 16. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs biztonsági időkorlát, ha öt évre hagyod ott a gépedet, akkor öt évig leszel bejelentkezve, függetlenül a képertyőkímélődtől vagy bármitől.

Magától csak akkor jelentkezik ki, ha megszakad az internetkapcsolatod, ami lehetséges. Vagy vki kijelentkezett helyetted amég nem voltál ott.

Tiltólistára nem tesz senkit magától a rendszer.

Bár hallottam meg tapasztaltam olyat, hogy az egész partnerlista le lett tiltva, az vagy programhiba vagy vírus, nem tudom.

2010. nov. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!