MSN-en ha bejelentkezem, mennyi ideig maradok bejelentkezve?
Nagyon fontos kérdés!!!
Úgy értem ha mondjuk valamennyi időre ott kell hagynom a gépet esetleg órákra, akkor lehetséges az, hogy magától kiléptet, mint ahogy mondjuk az email fiókoknál is van iztonsági időkorlát?
És még ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy valaki ha letiltva van a felvett személyek között, akkor azt ugye elvileg csak én csinálhattam??? Merthogy pont amíg kijelentkeztetett, egy személyt tiltó listára tett.
Addig maradsz bejelentkezve, amíg ki nem jelentkezel (vagy amíg az internetkapcsolatod él).
Tiltólistára pedig te tudsz tenni bárkit a kapcsolataid közül, más nyilván nem.
És a gép ha mondjuk képernyő pihentetőre kapcsol, az számít???
Vagy olyan elképzelhető, hogy a Net kapcsolat szakadt meg???
Mert amíg néhány órára otthagytam a gépet, kijelentkezett az MSN és valakit tiltóra tett. ÉS ezt nem értem, hogyan: :O
Nincs biztonsági időkorlát, ha öt évre hagyod ott a gépedet, akkor öt évig leszel bejelentkezve, függetlenül a képertyőkímélődtől vagy bármitől.
Magától csak akkor jelentkezik ki, ha megszakad az internetkapcsolatod, ami lehetséges. Vagy vki kijelentkezett helyetted amég nem voltál ott.
Tiltólistára nem tesz senkit magától a rendszer.
Bár hallottam meg tapasztaltam olyat, hogy az egész partnerlista le lett tiltva, az vagy programhiba vagy vírus, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!