Iwiwen kaptam egy levelet valami movie star studio-tól. Sokan kaptak ilyet?
Hello!
Én is iwiwen kaptam levelet, hogy lesz itt válogatás és
elmentem, Hujber Ferenc volt a válogató. Én már nem vagyok gyerek, 19 éves lány vagyok és korántsem modell alkat, molett vagyok, de nem ez számított, hanem az, hogy szépen olvastam verset és a gyakorlati feladatot is jól teljesítettem. Így sikerült bekerülnöm és nagyon örülök neki, mert nagyon jó, élvezem az órákat, végre azt csinálhatom amit mindig is szerettem volna és híres emberek foglalkoznak velünk:D
Én is kaptam, de nekem még pluszba még utóiratként is megjegyeztek 1-2 dolgot. Én minden esetre visszaírtam nekik, de éberen figyelem mi fog történni, hisz a nővéremet is majdnem átvágták egy hasonló esettel.
Nem szabad minden e-mailnek bedőlni, csak ha már megbizonyosodtál a jogszabályokról, részletekről, a cégnek, rt-nek a valódiságáról!
Ez nem kamu!!!
A saját bőrömön érzem h nem kamu ugyanis én bekerültem...Csak próbáljátok meg meglátjátok h naon jó lesz!!!!:D
Üdw és sok sikert!!!^^
Sziasztok!!!
én is kaptam egy ilyen levelet az iwiwen.
nem tudom h mit csináljak menjek-e vagy nem..:S
a válogatáson mit kell csinálni vagy miket kérdezneek??
köszönöm előre is:)
És mennyi pénzbe kerül?
Pontosabban milyen feladatok voltak?
Én myvipen kaptam egy ilyen levet és azóta teljesen be vagyok pörögve! :)
És jelentkeztem is a hivatalos honlapjukon.
150 000 FT + áfa a teljes ár ami tartalmazza a portfólió fotózás és a színészek által tartott órákat is.
Én elmentem, bekerültem.
Várom a fejleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!