Lehetséges, hogy az új routerem miatt lassabb ill. akadozik az internetkapcsolat?
TP-LINK TL-R402M számú kábeles router. Két számítógépet kötöttem rá és hát mióta meg van, mintha lassabb lenne a böngészés, illetve COD-ban teleportálok (laggolok) még akkor is ha csak az egyik gép van bekapcsolva!
Lehet valamit tenni? Egyáltalán miért van ez???
Neked milyen gyors az internetkapcsolatod? Nekem 100 Mbps...
Am nemtom egyenlőre mi aza firmware frissítés :-P
Nekem ugyan Netgear van, de a telepítés után kapok egy online felülethez hozzáférést, amin keresztül ellenőrizhetem, módosíthatom a beállításaim, vagy frissíthetem a router firmjét, de még factory settinget is végezhetek.
Neked van ilyen? Esetleg egy beállítás varázsló?
ma 10:13-Lehet hogy igazad van,de én úgy tudtam hogy az automatice frissül és nem kell hozzá külső beavatkozás!Ha az segit akkor itt van a leirása hogy miként kell frissiteni és mivel jár!
Sajnos ennek a routernek kicsit bonyolultabb, egy FTP kliens is kell. Elég szerencsétlen egy megoldás, az újabbaknak szerencsére már jobb.
Kérdező: Mivel már van pont ezzel tapasztalatom, tudok segíteni. Persze ez nem jelenti azt, hogy a frissítés megoldja, lehet hibás darabot kaptál vagy a nettel van gond.
Elsősorban próbáld meg úgy, hogy közvetlenül a routerre kötöd a géped. Ha ez megtörtént de ugyanolyan, megpróbálkozhatunk a frissítéssel.
Bocs, hülyeséget írtam:
"Elsősorban próbáld meg úgy, hogy közvetlenül a _modemre_ kötöd a géped."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!