Miért fagy le állandóan a Google Chrome?
Régen FireFox-ot használtam, de áttértem Chrome-ra, mert nagyon gyors és megbízhatónak bizonyult. Azonban mostanában (XP-n és a Windows 7-en egyaránt) lefagy. Van mikor tudok böngészni 5-10 percet és kiírja "Jajj, a Chrome lefagyott... Újraindítsuk?".
Továbbá bizonyos weboldalakat nem tölt be, hanem egyszerű kódsort ír ki (pl. imdb.com). Bővítményként egyedül az AdBlock van telepítve.
Fent a Firefox 4, de nálam nem gyorsabb az előző verziónál.
Az Opera meg nekem nem áll kézre.
A Chrome meg olyan kellemesen fapados volt.
A Google Chrome összeomlását okozó szoftverek
Probléma
Egyes harmadik felektől származó szoftverek a Google Chrome összeomlását okozhatják. Ha ez történik, a következő üzenet jelenik meg: "Jaj! A Google Chrome lefagyott."
Az "about:conflicts" sornak a címsávba való beírásával ellenőrizheti, hogy van-e a gépén olyan szoftver vagy rosszindulatú program, amelyről ismert, hogy a Google Chrome összeomlását okozhatja.
Megoldások
Az ilyen jellegű összeomlások a következő szoftverek frissítésével, letiltásával vagy eltávolításával küszöbölhetők ki:
Safe Eyes Parental Control Software
ContentWatch
Microsoft Office XP Írásjegybevivő eszköz
Naomi Web Filter
Trusteer Rapport
Hide My IP
Venturi Firewall
PPLive
Bonyolultabb lépések végrehajtása a következő szoftverek által okozott összeomlás esetén:
Internet Download Manager
ESET NOD32 Antivirus
iS3 anti-spyware (STOPzilla)
NVIDIA Network Access Manager és NVIDIA nTune
WinMount
FolderSize
Az összeomlást számost esetben valamilyen rosszindulatú program okozza. Ha az összeomlás gyakran következik be, javasoljuk, hogy ellenőrizze számítógépétvírusirtó szoftverrel.
Mivel én is napokig küzdöttem ezzel a problémával.. nekem így oldódott meg a probléma :)
Chrome.. Beállítások.. Speciális beállítások.. Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint (pipa ki)
Remélem másoknak is segítek ezzel az ötlettel :)
Nekem bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!