Mi ez a dili Facebook-on hogy mindenki disney-képre cserélte a profilképét?
Figyelt kérdés
Nem járok fel gyakran, ezért érdekel...2010. nov. 15. 21:21
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mi, engem is érdekelne:) Mellesleg nekem nem disney képem van:DXD
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Sajnos most ebből jól látszik hogy milyen gyorsan terjednek a vírusok, a körlevelek meg úgy általában a hülyeség az emberek között.
Nagyon felhígult most a Facebook-felhasználók értelmi szintje. 2-3 évvel ezelőtt ez egy nagyon jó kis oldal volt, igaz az akkori 50-55000 magyar tag miatt nem volt nagy forgalom. Most hogy beregisztráltak 2 millióan, hozták magukkal azokat a negatív dolgokat ami miatt a két magyar közösségi oldalt megutálták. Egyedül a körlevélküldés esett ki, de ezt bepótolják a folyamatos üzenőfal-szemetelésekkel, meg az ész nélküli like-olásokkal, amitől megint nem lehet értelmes közlendőt elcsípni, hanem úgy kell kibogarászni a szemét közül.
4/5 anonim válasza:
Sajnos igazad van. Ami pedig végképp fel tud húzni, az az elmebeteg-nyelv (vagy 13éves p|csanyelv) mindenhol - lásd Phrases, stb.
5/5 anonim válasza:
"November 14-től 17-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc gyerekkori rajzfilmhősödre és biztasd erre a többieket is! Cél: nelegyenek emberi arcok facebook-on, csak a gyermekkor emlékei szerdáig!:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!