A Citromail vagy a Teszvesz élt vissza az adataimmal?
Figyelt kérdés
Regisztráltam a citromailnál, de nem adtam meg senkinek (!!!) a mailcímem, mert kíváncsi voltam mennyi reklámlevelet kapok. Több Teszvesz hírlevelet kaptam (holott nem regisztráltam a Teszveszre!!!)És kaptam egy állásajánlatot is a Teszvesztől, a levélben szerepelt a cirtomailes címem neve nicknévként, miszerint a Teszvesz regisztrált tagja vagyok. Nem tudok a Teszveszre belépni mivel nem én regisztráltam , így a jelszót vagy az ellenőrzőkódokat nem tudom, pedig a hírlevelet csak így tudnám letíltani. Azt pedig végképp nem értem, ez a két szolgáltató milyen kapcsolatban áll egymással. Mit lehet tenni? Melyik szolgáltatótól kérjem ezt számon? Mással is előfordult ilyen?
2009. jan. 11. 18:44
1/5 anonim válasza:
A citromail-lel nem hiszem, hogy baj lenne, én rég azt használom. Be lehet rajta állítani, hogy semmilyen spam ne érkezhessen, és nekem valóban nem is volt még ilyen. Csak olyan oldalakról kapok hírlevelet, ahová regisztráltam és kértem. Itt valahol máshol lehet kavarodás.
2009. jan. 11. 19:18
2/5 anonim válasza:
Regisztrációs visszaigazolást nem küldnek csak úgy. Valszeg az történ, hogy valaki rossz email címet adott meg regisztrációnál, ezért mentek neked a levelek.
Egyébként mit akarsz számonkérni? Bocs, de ingyenes szolgáltatást vettél igénybe, semmi okod reklamálni, mivel még anyagi kár se ért...
2009. jan. 11. 19:19
3/5 anonim válasza:
Igen, előfordul, hogy valaki talán rosszindulatból beregisztrált a Tesz-vesz-re. Ugyanis ha valaki tudta az email címedet és végzett egy regisztrálást a tesz-vesz-re valamilyen felhasználó névvel meg kellett adni az email címedet is.És bejelölte a hírlevél küldését akkor a Tesz-vesz már küldözgeti is a hírleveleket. Emögött sem a T-V sem a Citromail nem áll. Inkább valamelyik társad "vicce" van. Gondolom ez lehet. Meg kellene írni mindezt a Tesz-vesz-nek és talán törlik a regisztrációdat. Lehet még az elfelejtett jelszó alkalmazása is. Küldenek egy generált jelszót az email címedre, ezzel belépsz és törlöd a regisztrációdat. Ez most jutott eszembe.
2009. jan. 11. 19:27
4/5 anonim válasza:
A levélcím, amit regisztráltál nem olyan rég szűnt meg, és egy teszveszre regisztált cím volt. Te viszont újraregisztráltad a citromailnél, a teszveszen pedig nem szüntette meg az előző tulaja, így most te "bitorlod" az ő e-mailjét :D
2009. jan. 12. 00:26
5/5 anonim válasza:
Én nem bíznék feltétlenül a Citromailban! Olvasd el:
Amikor oda regisztrálsz, kötelező az alábbi mezőt kitöltened:
"Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott elektronikus elérhetőségeimen a CitroMail.hu oldalt is üzemeltető Sanoma Budapest Zrt. közvetlen üzletszerzési célból megkeressen. "
Ők ebből élnek, nem az előfizetőkből, a felhasználó pedig ne csodálkozzon, hogy az ingyenes szolgáltatás mellé, reklámokat is kap!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!