Cm 550A/B modem! Használható rooter-nek?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem ,hogy van a fent említett modemem..van rajta normál internet csatlakozó és van az usb általi int.csatlakozó..ezt tudom egyszerre 2 génél használni?az enyém csak usbről megy (nincs háló karim) a másik viszont csak a normál csatival...megy egyszerre a kettő??2010. nov. 15. 12:53
1/2 Jovanny válasza:
Nem hiszem, egy modem semmiképp nem alkalmas switchnek, routernek meg főleg nem. (egy kivételt ismerek, amit a T-home ad, az modem és wlan router egyben)
2/2 anonim válasza:
Bár személyesen még nem próbáltam, nekem is van egy hasonló modemem, de véleményem szerint nem használható routernek, hacsak abból indulunk ki, hogy teljesen más hálózati szinten dolgoznak az OSI modellben.Pl a modemnek nincs megadva funkcióként IP címkiosztás. Így nyilván nem működne két gép egy modemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!