Állandóan elszáll a net, mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Routerral vagyunk megosztva, három gép van a hálózaton és óránként legalább egyszer el szokott szállni a net, legalábbis ha az egyik gépet bekapcsolják akkor mindenképp. MSN mikor javítja a kapcsolatot akkor a DNS-t és a kulcs portokat jelöli meg hibásnak. Már mindegyik géphez kiosztottam saját IP címet, de nem használt. És előző routerrel is csinált ilyet, ami még más tipus is volt. Mit tehetek?2010. nov. 14. 21:01
1/5 anonim válasza:
És hogy javul meg? Mi a pontos hibajelenség leírása azon kívül, hogy "elszáll". Mitől "száll vissza"?
Úgy talán közelebb kerülhetünk a megoldáshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Javítani szoktam, attól jön vissza. Vezérlőpult --> hálózati kapcsolatok --> helyi kapcsolat --> támogatás --> javítás. Így jön vissza, azonnal, de ha öt percet várok akkor szintén valószínű hogy újra lesz net.
2010. nov. 14. 21:58
3/5 anonim válasza:
Nekem dettó ugyan ez a problémám.
5/5 A kérdező kommentje:
TVnet. Thome is volt de pofátlanok voltak szal lecseréltük őket.
2010. nov. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!