Hogyan lehet ezt megcsinálni a facebookban? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Facebookon le lehet tiltani a profilképet? Hogy csak az ismerősök lássák? Egy csaj folyamatosan visszaél a képeimmel és idegesít már nagyon. Arra a képre gondolok, ami a bal felső sarokban látható az adatlapodon. Szeretném ha nem tudná onnan sem leszedni, mert a többi albumom le van tiltva. Remélem lehet ilyet. És ha lehet kérlek írjátok le.. pls:$ Előre is nagyon köszönöm!!!2010. nov. 13. 00:53
1/3 anonim válasza:
A feltöltött képeid csak az ismerőseid látják, vagy akit akarsz, ott be tudod állítani, de a profilképnél nem. Ha azt nem akarod közzétenni, akkor le kell törölnöd, más módja nincs.
2/3 anonim válasza:
Nem! Vagy nem állítasz be magadról profilképet,szóval csak az albumodban hagyod meg a képeket,vagy beállítasz 1profilképet de akkor azt látja mindenki.De én a helyedben tiltanám a csajt!Akkor hiába keres,(már ha nem csinál 1új profilt)olyan mintha fent se lennél facebookon,nem adja ki neki a neved a keresőben.Rámész az adatlapjára,és bal oldalt ott van hogy jelentem/tiltom őt!Ennyi!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :) Utolsó hozzászóló: Az a baj, hogy fogalmam sincs hogy ki a csaj :( Nem tudom hogy hívják. Csak társkeresőkre teszi fel a képeimet és azzal pasizik..:S Ha tudnám már letiltottam volna :/
2010. nov. 13. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!