Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen beállítást kell megvált...

Milyen beállítást kell megváltoztatni a gépemen, ha azt szeretném, hogy eoldal.hu bejöjjön?

Figyelt kérdés

Több www.akármi.eoldal.hu-t megpróbáltam és egyik sem jön be. Se a mozzillan, se az expoleren.

Esetleg tud így látatlanba segíteni valaki? Ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor sem jön be.

Előre is köszönöm.

2010. nov. 12. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem bejön. (Chrome)

[link]

2010. nov. 12. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekem ez sem jön be.

De semmilyen olyan oldal aminek eoldal.hu a vége

Ezért szeretném tudni, hogy miért nem?

2010. nov. 12. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon tűzfal gyanús!
2010. nov. 14. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Még soha nem néztem ezt a weboldalt, a linkre kattintva a Mozilla Firefox egyből megnyitotta. Pedig NoScript és Adblock Plus van benne. A tűzfal az ESS-é. Nálad lehet valami gond, a Ccleaner rendet tesz (sok lehet a .TEMP fájl a gépeden).
2010. nov. 14. 23:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Le lehetnek ezek tiltva a gépeden.

Egyedül használod ezt a gépet ,vagy valaki más is hozzáfér ?

2010. nov. 15. 05:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

nagyrészt egyedül használom a gépet, de olykor megnézi rajta a leveleit tuti nem csinál rajta semmi beállítást.

Megpróbáltam, hogy egy az egyben kikapcsolom a tűzfalat, de akkor sem jönnek be az eoldalak.

2010. nov. 15. 10:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha le vannak tiltva, akkor hogyan tudom megváltoztatni a letiltást?

"Ccleaner rendet tesz (sok lehet a .TEMP fájl a gépeden)" ezt hogyan és hol tudom megnézni? És akkor ezek közül töröljek és akkor kinyitja? ez furán hangzana, de hátha

2010. nov. 15. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

A Ccleaner kitakarítja a felesleges fájlokat a gépedről. A Windows hajlamos begyűjteni az összes netes szemetet, ezek között fertőzött is lehet. Innen töltsd le és állítsd be, mit takarítson le. Minden gépre csak ajánlani lehet, ingyenes.

[link]

2010. nov. 15. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kipróbálom.
2010. nov. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!