Milyen beállítást kell megváltoztatni a gépemen, ha azt szeretném, hogy eoldal.hu bejöjjön?
Több www.akármi.eoldal.hu-t megpróbáltam és egyik sem jön be. Se a mozzillan, se az expoleren.
Esetleg tud így látatlanba segíteni valaki? Ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor sem jön be.
Előre is köszönöm.
Nekem ez sem jön be.
De semmilyen olyan oldal aminek eoldal.hu a vége
Ezért szeretném tudni, hogy miért nem?
Le lehetnek ezek tiltva a gépeden.
Egyedül használod ezt a gépet ,vagy valaki más is hozzáfér ?
Köszönöm a válaszokat.
nagyrészt egyedül használom a gépet, de olykor megnézi rajta a leveleit tuti nem csinál rajta semmi beállítást.
Megpróbáltam, hogy egy az egyben kikapcsolom a tűzfalat, de akkor sem jönnek be az eoldalak.
Ha le vannak tiltva, akkor hogyan tudom megváltoztatni a letiltást?
"Ccleaner rendet tesz (sok lehet a .TEMP fájl a gépeden)" ezt hogyan és hol tudom megnézni? És akkor ezek közül töröljek és akkor kinyitja? ez furán hangzana, de hátha
A Ccleaner kitakarítja a felesleges fájlokat a gépedről. A Windows hajlamos begyűjteni az összes netes szemetet, ezek között fertőzött is lehet. Innen töltsd le és állítsd be, mit takarítson le. Minden gépre csak ajánlani lehet, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!