Láttátok már ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Ha érdekel a következő oldalon olvashatsz rémtörténetet és néhány érdekességet. [link] 2010. nov. 12. 19:06
1/11 anonim válasza:
én már láttam és nagyon tetszik.
2/11 anonim válasza:
nekem nem jön be nem hozza be a szerver nem birom elolvasni a blogbejegyzésekeket :(
3/11 anonim válasza:
katasztrófális egy f*s ráadásul ízléstelen az egész. Ha csak ingyen reklám kell neked megkaptad.
5/11 vagyokakilehetek válasza:
ezek után inkább meg se nézem akkor....
6/11 anonim válasza:
reklámozd máshol az oldaladat!:)
7/11 anonim válasza:
Kib....ul tetszik!!Nem érnél rá szombat este nekem is segiteni csinálni egyet?Viszek haza egy kanna bort!(A hangulat miatt!A többiek azért húztak le mert irigyek és Nekik még ilyenre sem futja!!!Gratulálok!
8/11 anonim válasza:
Mire lennénk már irigyek? Tiszta bolond vagy! Ilyen agyament, ócska, feltűnően kamuszagú, sablonos rémtörténeteket nem nagy dolog kitalálni. Baromira unatkozhatsz, inkább menj el dolgozni!
9/11 vagyokakilehetek válasza:
na abból a munkából is szép eredmény sülne ki :D :D
10/11 anonim válasza:
Garantálom hogy a Buksi kutyámat több humorérzékkel áldotta meg a teremtő mint titeket!!Dehát az vagy van,vagy nincs!Észkérdés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!