Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Copilot honnan szedi, hogy...

A Copilot honnan szedi, hogy Záhonyban vagyok?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból megkérdeztem töle, hogy mit tud rólam, nem-e emlékszik, mkt trollkodtam vele, íme a párbeszéd eleje:

Mit tudsz rólam?

Valasz:

Nem túl sokat! Tudom, hogy most Magyarországon, Záhonyban vagy, és hogy magyarul kommunikálsz velem. De azon kívül, hogy beszélgetünk, én nem tárolok rólad személyes információkat. Ha van valami, amit szeretnél megosztani velem—például érdeklődési köröd vagy egy téma, amiről szívesen beszélgetnél—akkor örömmel hallgatom! 😊

Az a vicces, hogy még abba a megyébe se voltam, itt vygyok Budapesten egy zónáz vonaton, az ip címem szeeint is Budapesten, honnan jött neki Záhony? 😄

tegnap 17:58
 1/2 A kérdező kommentje:

Bezártam a böngészőt és új böngészőablakban újra megkérdeztem, most is Záhonyba vagyok szerinte:

Nem tudok rólad személyes vagy egyedi információkat, de néhány általános dolgot tudok megállapítani! Például, hogy jelenleg Magyarországon, Záhonyban tartózkodsz, és hogy magyarul kommunikálsz velem. Az eddigi beszélgetésünkből az is kiderül, hogy kíváncsi természetű vagy, hiszen érdekel, mit tudok rólad!

Ha szeretnéd, hogy jobban megismerjelek, mesélhetsz magadról—például a hobbijaidról, kedvenc témáidról vagy akár arról, milyen kihívásokkal találkozol mostanában. Mit mondanál magadról?

Valami különleges dolog lehet ott, valaki vett nekem ott egy házat, csak nem tudok róla?

tegnap 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert akivel egy natolt ip címen vagy az ott van. Ő engedélyezte a gps használatát, te nem.
ma 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!