Ki tudja megnézni azt hogy mit nézel és mit beszélsz msnnel másokkal?
Nos hát....
Az én gépem jelszóval védve :/
de állítólag anyám azzal basztat h majd megnézi hogy miket msnezek meg stb.-.- ez olyan mint a betörés más személyi dolgaiba...-.-
na szóval ha valaki tudja h ijet lehetséges akkor írja le XD
jó arról hallottam h a szolgáltató megtuggya nézni,nade azt is h mit msnezel ?O_O
A magyar tanárod megnézné, valószínűleg rögtön felkötné magát.
1. a jelszavad 2 perc alatt feltörhető, de biztos vagyok benne hogy nem anyukád által.
2. a szolgáltató csak az IP címeid tárolja, hogy mikor milyen IP-t szabott ki rád.
3. msn előzmények, böngészési előzmények a gépen tárolódnak, ha meg akarsz tőlük szabadulni akkor Firefox privát böngészés (ctrl+shift+p) vagy CCleaner és ezzel alkalmazások fülnél kipipálsz a böngésződnél amit töröltetni szeretnél, és kitörli neked.
1. Anyád nem tudja a jelszavad, nem tudja feltörni.
2. Ha mégis, akkor a naplózott/elmentett beszélgetéseidet igen
3. Ha nem vagy olyan, hülye, hogy ilyeneket elments + a böngésződből is törlöd az előzményeket akkor nincs mitől félned.
4. Igen, személyi jogok sértése lenne.
5. A szolgáltatód bármit megtud nézni, akár visszamenőleg is.
6. Ám ezt csupán hatósági engedéllyel tehetik/teszik meg.
Előző válaszoló:
A szolgáltató nem tud BÁRMIT megnézni.
Szép is lenne ha saját dokumentumaim látná.
Csak az IP címeid tudja megnézni amit kiosztott rád.
"5. A szolgáltatód bármit megtud nézni, akár visszamenőleg is. "
Aha, persze. Gondolom van több ezer TB-nyi winchesterük, amin tárolják a te hálózati adatforgalmadat. Jó vicc...
és a log fájl amiben benne van az msn beszélgetés szerinted kisebb mint az msn beszélgetés? gratulálok
Maximum olyanokat tárolnak, hogy mikor csatlakoztál fel a hálózatra, meg le, mást tuti nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!