Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Baromi idegesítő, hogy nem...

Baromi idegesítő, hogy nem látom az üzeneteimet. Rendszeresen megszívom. Nincs valami módszer, hogy az összes üzenetemet lássam végre?

Figyelt kérdés

Kinek kell ilyen rendszer, hogy nem látod az üzeneteidet?

"Böngészők és végpontok közötti titkosítás

Amikor titkosított üzenetet küldesz a weben, az üzeneteidet a rendszer a készülék böngészőjében tárolja (például a Chrome-ban). Ha törlöd a böngésződ cookie-jait vagy privát módban böngészel:

Előfordulhat, hogy a böngésződ törli ezeket az üzeneteket a tárhelyéből.

Így lehetséges, hogy már nem fogod látni ezeket az üzeneteket Messenger-chat böngészős felületén.

Lehet, hogy akkor sem jelennek meg ezek az üzenetek, amikor ugyanezen a készüléken másik böngészőt használsz.

A végpontok között titkosított üzeneteid megtekintéséhez jelentkezz be a Messenger mobilalkalmazásba.

Megjegyzés: Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az üzeneteid nem találhatók meg a mobilkészülékeden, például ha újonnan hozzáadott készüléket használsz, vagy olyan készüléket, amellyel nem jelentkeztél be a Messengerbe az elmúlt 30 napban."

ápr. 10. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Én látom az üzeneteimet.
ápr. 11. 08:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Én rendszeresen nem látom, pedig ugyanazt a böngészőt használom, nem inkognitó módban, de mást is hallok panaszkodni állandóan.
ápr. 11. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos tanácsot adni nem tudok, de annyit le tudok írni, hogy a kérdező nem hülye, valódi a probléma. Fél évvek ezelőtt nekem is volt ezzel gondom. Volt például olyan, hogy vártam választ az illetőtől. Hetekig nem láttam, hogy válaszolna, végül elkezdtem volna cseszegetni, hogy adjon már infókat, vagy legalább annyit, hogy bocsánat, most el vagyok havazva.

Hál' égnek ezen a részén is bugos volt, azokat az üzeneteimet szintén nem küldte meg. Végül le tudtam ülni a ritkábban használt notebook-om elé, ott láttam, hogy valójában már aznap este írt.

Végül valami próbálkozásra volt kegyes a f@$tärisznya Facebook Messenger észhez kapni, és kérte a PIN kódomat. Azt megadva meg lefagyott, beléptem még egyszer, kiléptem, beléptem, kérte a PIN kódomat, megint lefagyott, újraindítottam, majd 'csodák-csodájára' végre láttam a friss üzeneteimet.

De ne bánjuk, mert azóta még több indiai végezte el a mérnök informatika szakot valamelyik Texasi mucsaröcsöge szintű vidéki indiagyűjtő egyetemen, úgyhogy ez a világ csakis halad előre rendületlen 😒

ápr. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!