Temu ingyen ajándék???
rengetegszer dobja fel a reklámot a telón, hogy ingyenes ajándék tablet a temun új használónak. letöltöttem. 4 terméket kellett úgymond ajándéknak választanom, majd megadott egy keretet, 13 ezer , én rendeltem 17 és most állok a fizetés előtt, de fogalmam sincs, most valóban ennyiért jön plusz 4 ajándék. TAPASZTALAT érdekel ha valaki már próbálta. NE ÍRJON OLYAN, AKI CSAK TALÁLGAT, VAGY TIPPEL, legyen valami alapja, mert konkrétan itt ülök az elküld billentyű előtt.nem ad ki olyat hogy kosár tartalma, csak hogy nézdmeg hogy megkaphasd az ajándékot és a szöveg, ami nem éppen érthető, nem egyértelmű.
köszönöm!

Nem tudom, nekem fenntartásaim vannak az ilyen marketing fogásokkal szemben. Matekozd ki, hogy mennyibe kerül alaphangon egy tablet, és szorozd fel mondjuk 100 új felhasználóval, hogy megérné-e a cégnek.
Egyébként anonim fórumon nem tudod ellenőrizni a válaszok valóságtartalmát.
Ha én ide leírom neked, hogy persze, hogy megéri, sőt ha dupláját fizeted ki, akkor drágább eszközt küldenek, akkor nekiállsz még vásárolgatni?
szió, mivel tudom hogy a temunál vissza tudom vonni a rendelést, így végül rákattintottam és elküldtem. leírom a sztorit, hogy másnak is segítsen.
sok reklámban hallottam: ingyen tablet újaknak. felmentem regisztráltam anyámnak, - én már temus vagyok és szeretem is !! - a regisztráció után kidobta hogy törjek fel 3 tojást, hogy mi van benne. nem lényeges, nem is tudom már, mert rögtön adta az oldalt, keresési beállítás nélkül hogy válasszak 2 ajándékot. oké, megtettem. rákeresni nem lehetett semmire, csak adta a 0 forintos ajándékok listáját órákig. mikor meglett a 2 ajándék, írta hogy na még 2-t. oké, az is meglett. aztán mondta hogy na most ez 0 forint, akkor rendeljek minimum 13 ezerért. 17 ért választottam ugye katt és rendeltem, de mivel nem jelezte hogy mi a kosár tartalma, fogalmam se volt, hogy benne van e a 4 ajándék. végül, a gép a legolcsóbb ajándékot bedobta nekem a rendelt termék mellé, ami pechemre pár száz forint volt. így a kiválasztott termékemet kaptam volna meg a párszáz forintos ajándékkal. a többit eltette későbbre, későbbi rendelésre. mivel meg tudok lenni a kiválasztott termékem nélkül, nem létszükséglet, így töröltem. visszatérítette, illetve egy hét alatt fogja.
gondolataim: szerintem ha négy drága ajándékot tettem volna a kosárba, akkor a minimum vásárlási összegem se 13 ezer forint lett volna - gondolom én, de NEM TUDOM!! szóval hajrá, próbáljátok meg, valóban hozzárakják az ajándékot de egyenként és limithez köti - ami gondolom változó - de azt tudni kell hogy régi temus vagyok, mindig szerettem, és a vásárlási limit 3600 szokott lenni, na meg ingyen szállítás.- azon agyalok, ha valami drágábbat választok mind a 4 ajándéknak ( nemcsak a laptop ) akkor vajon szintén 13 ezer lett volna a limit? költői kérdés. megpróbálni lehet... próbáljátok ki, én régi temusként elégedett vagyok velük. írjatok ha megpróbáljátok, még az is lehet hogyha mind na 4 ajándékom drága lett volna, akkor most 17 ezerért nemcsak egy elektromos kézi fűnyírót várnék a temutól, hanem egy laptopot is!
leírtam hátha másnak is jól jön...

Amit a Dm-ben meg tudsz vásárolni, fűnyíró nélkül is...
Kolléga novemberben volt megveszve két dologért. Az olcsó vacak megjött egy hónapon belül, ami tízezer felett volt, azóta még a kínálatból is kikerült, pedig neki az kellett volna, az fogta meg Facebook-on. A pénzét sikerült visszaszerezni, meg ha valami csoda folytán előkerülne az extra hiper-szuper lámpája, megtarthatná, de azóta ha valamire rácuppan, és felvilágosítom, hogy Temu, inkább nem kéri.

Semmi nincs ingyen, ez csak egy pszichológiai trükk. Kifizeted ugyanúgy a többivel, csak annak az ára bele van rejtve a végösszegbe.
Számold ki:
1: 100 forint termék + 20 forint szállítási költség = 120 forintot fizetsz.
2: 120 forint termék + ingyenes szállítás = 120 forintot fizetsz, de az ajánlat kedvezőbbnek tűnik
3: ingyenes termék + 120 forint szállítási költség = 120 forintot fizetsz, és akkor is megveszed ha semmi szükséged rá, mert kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik.
A vége ugyanaz. Ugyanannyit fizettél, ugyanúgy kifizetted a termék árát, és rávettek a vásárlásra egy trükkel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!