Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook fiókom vissza tudom...

Facebook fiókom vissza tudom kapni személy igazolvánnyal?

Figyelt kérdés
van vagy 10 fiókom aminek a jelszóját nem tudom és az emailt se mondjuk már azzal se érsz el sokat mert nem lehet visszaállítani vele a jelszót, csak olyan eszközzel amivel már egyszer beléptem, azt írják hogy tudok írni a supportnak és bizonyítani tudom a facebooknak hogy tényleg az én fiókjaim és vissza állítják.

ápr. 6. 04:05
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

nem tudom a szabályzat szerint egyszerre hány fiókod lehet, egyébként nem értem miért nem írtad fel a jelszavaikat.

Próbáld meg szkennelt/fotózott személyivel visszakérni.

ápr. 6. 05:55
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem

A FB fiókhelyreállítás alapkritériuma a megbízható eszköz megléte és arról indított fiókhelyreállítás. Ha ez nincs el sem jutsz a személyigazolvánnyal történő bizonyításig az űrlaprendszeren keresztül.

Ha sikerülne is a supportot elérni emailben amire az esély minimális és személyivel igazolnád magad. Kapnál egy linket a security@facebookmail.com címről a fiókhoz hogy változtass jelszót és beléphetsz. Viszont ezt olyan eszközről kell tenned amivel korábban megbízható eszközként használtad a fiókot.

ápr. 6. 07:50
 3/10 A kérdező kommentje:
De még Email címes jelszó visszaállítás sincsen már, nem értem hogy miért nincs, azt írja írjam be a jelszót rá megyek hogy nem tudom és azt írja nem sikerült felismernünk eszközödet, 5 éve volt meg az a telefonom amivel használtam a fiókokat.
ápr. 6. 17:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Most mondani lehet hogy a biztonság miatt van így de biztosan találtak volna jobb biztonsági módszert.
ápr. 6. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Telefon alaphelyzetbe állítása, böngészőcsere is elég ahhoz hogy a telefon elveszítse a megbízható eszköz funkcióját.

Tény és való hogy nem könnyítettek a helyzeten és ma sokaknak nem a hacker veszi el a fiókját hanem kizárja magát.

ápr. 6. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A Fb fiókokhoz rendelt e-mail címet sem tudod/nem férsz hozzá/elfelejtetted, innentől kezdve nem feltétlenül őket kell okolni a "biztonság miatt".
ápr. 6. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Attól még A Személyis Igazolás Megoldás Lenne
ápr. 6. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt bárki elküldhetné, aki véletlenül hozzáfért a másik személyi igazolványához, aztán megadna "egy másik e-mail címet" hogy oda kéri a jelszóváltoztatást.
ápr. 6. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Közel egy év után sikerült a supporton elérni őket ami már rég feladtam.

A fiókot feltörték.

Elküldtem minden adatot emailcím (erről is írtam a levelet) jelszó, másodlagos emailcím, a fiók fotót( az eredetit amiből ki lett vágva a profilkép). Személyi beszkennelve. Fiók személyes adatok megadva.

Jött is üzenet a fiókját feltörték ezért azt felfüggesztettük. Segítséget adunk a visszaállításba. Üzenetben volt egy link ami a fiók jelszavának visszaállításához vezetett. De volt egy apró betűs rész a jelszó visszaállítást olyan eszközről végezze amivel korábban használta a fiókot. Ha nincs ilyen eszköze a fiók felfüggesztve marad. Egy év után már a PC újra volt telepítve a telefon cserélve így nem is volt eszközöm. Természetesen nekem a felfüggesztés is jó volt mert addig a hackerek minden szarra használták a fiókot. Csináltam újat. Valószínű azért méltattak válaszra mert rengeteg adatot meg tudtam adni. De még én sem tudtam helyreállítani. Szerinted mennyi az esélyed?

ápr. 6. 19:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Mivan A Videós Ellenőrzéssel? Mutatnám Az Arcom Kamerába, Egyébként Tekintve Arra Hogy A Meta Mekkora Cég Mekkora Vagyon Stb-vel Rendelkeznek Szánalmas Az Hogy Nem Tudnak Jobb Megoldást.
ápr. 6. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!