T-mobile Domino Nap díjcsomagos vagyok, nemjönbe a Facebook. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy szintén, T-mobile Domino Nap díjcsomagos ismerősöm, az internet bellításokat beállítottam az ő telefonjáról, mert neki megy, de nekem úgysemjó.Kiírja, hogy: "Kapcsolódási hiba.Ellenőrizze az internet beállításokat.További problémák esetén forduljon a szolgáltatójához."! Nemértem...de alapból nemjönbe semmisem, mert ezt írja ki.Mi lehet a baj?2010. nov. 9. 20:43
1/10 anonim válasza:
a díjcsomag lényegtelen, www.t-mobile.hu itt lépj be a mytmobile-ba és aktiváld a "NetStart" opciót! ezutánn már müködni fog.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors válasz.De ezt a neten keresztül lehet megtenni, vagy SMS-ben kell elküldeni a NETSTART szót?Mert a T-mobile honlapján ezet írják...Be is jelentkeztem My T-mobileba, de nem találom.
2010. nov. 9. 21:15
3/10 anonim válasza:
mindjárt belépek, és elmondom neked hogy hol kell pontosann.
4/10 anonim válasza:
Belépsz és rögtön a főoldalonn görgetsz le kicsit, és ahol vannak a /Mobil-internet, Hívások stb../ beállítás ott a Mobil-Internet beállításnál lesz az hogy "MObilinternet kedvezmények, szolgáltatások, díjcsomagok" És arra kattints és ott lessz a Net-Start! Remélem segíthettem.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. nov. 9. 21:23
6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kiírja, hogy "Az Ön előfizetése nem tartalmaz mobilinternetre használható szolgáltatást!" és csak olyanra tudok kattintani, hogy "Válasszon mobilinternet díjcsomagjaink közül"
2010. nov. 9. 21:25
7/10 anonim válasza:
és akkor ezekszerint gondolom ebben sincs benne a net start..:/ akkor gondolom sms-ben kéne mégis valamit ügyeskedned:S
8/10 A kérdező kommentje:
Jajj, csak nem találtam..megvan.Már jó :) Köszönöm szépen. :) Nagyon.Nagyon! :) További szépestét!
2010. nov. 9. 21:31
10/10 anonim válasza:
hát én még most sem találom ..elnézést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!