Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már csak a munkanélküliek és...

Már csak a munkanélküliek és az idősek Faceznek?

Figyelt kérdés
Egyre többször hallani Youtuberektől, hogy csak a szenny van rajta és a fiatalok sorra törlik magukat. Tavaly volt szerencsém nekem is meglépni ezt.
ma 04:03
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Még mindig normálisabb platform mint a többi ahol a magamutogatás megy
ma 05:01
 2/9 P.O.C. ***** válasza:
Nekem csak ott van regisztrációm. Nem látom értelmét, hogy több helyen is ugyan azt csináljam. Mert lássuk be, azért nem sokban különböznek ezek közösségi oldalak. Csak max egy másik multimilliárdos keresi magát betegre vele.
ma 07:17
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

"csak a szenny van rajta"

Hát voltam már minden életemben és most neked hála azt is megtudtam, hogy egy "szenny" vagyok.

Hát igen. Valljuk be, hogy a tiktok, meg az insta természetesen sokkal értelmesebb platform.

ma 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem ismerem a statisztikákat, de nem hiszem, hogy az összes fiatal törölte volna magát, nem is lett volna rá semmi okuk, és aki megtette, az is h*lye volt. A tartalom nagyrészt a korábbi aktivitástól függ, még ha bele is kerül néha érdektelen, vagy csak simán szemét. Egy csomó érdekes oldal és csoport is van.
ma 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy tele van szeméttel. A lapátot nálam az tette be, amikor a mobilapp már a videós reklámokat sem engedi áttekerni, másodperceket várat.

Emiatt nem is nagyon használom, csak a gyerek iskolai csoportja miatt, illetve a Messengert, mert ott érem el az ismerőseim.

ma 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mintha minden más oldal nem lenne tele szennyel...

Szerintem használják fiatalok is. Viszont sok idősebb csak azt használja, míg a fiatalok sok minden mást is.

Annyiban biztosan változott, hogy már jóval kevesebb a magamutogatás, inkább csak a messenger, csoportok, programok miatt használják sokan.

ma 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

face van tele szennyel?

Akkor a tiktokról mit mondjunk?

10 tekerés nél 7 minimum galamboshh meg a családja , illetve egy kis norina is szembejöhet.

de a mostani 13-17 évesek értékrendje messze másabb mint egy 20 évvel ezelötti fiatalnak mert ezek órákat állnak a hidegbe azért hogy egy fogyatékos Jeremy Fragrance idejött és 2 fújás között felugrik a villanyoszlopra.

ma 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Manapság már érdemes visszatérni IRC-re...
ma 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!