Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha egy tabletba vagy mobilba...

Ha egy tabletba vagy mobilba nincs betéve egy SIM kártya akkor nem is tudom fogni a Wifit?

Figyelt kérdés

Mert van nekem itthon 2 tablet és 3 mobil amiben nincs SIM kártya és csatlakoztam a saját Wifinkre ami sikerült, de a Google teljesen üres, nincs net.

A rendes mobilomon amiben ugye SIM kártya van, simán megy a net Wifin keresztül.

Tehát akkor SIM kártya nélkül nem megy a net, hiába csatlakozva van Wifire??

tegnapelőtt 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam működik a Wi-Fi a telefonomban úgy is ha nincs benne SIM kártya (Xiaomi).
tegnapelőtt 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Van két tabletom ami Prestigio, elég ócskavasak már, aztán a többi mobilom Samsungok.

Amelyikben nincs SIM kártya ott nem működik a net, hiába szépen csatlakoztam Wifire.

tegnapelőtt 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
A SIM kártya a mobilnethez kell, a sima otthoni routeren megosztott net a hálókártyával hoz létre kapcsolatot és ahhoz nem kell SIM. Sok tabletnek nincs is SIM foglalata, mégis van benne wifi - semmi közük egymáshoz.
tegnapelőtt 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor az enyém miért nem megy? Ugyanazt a tabletot használtam németben egy családi házban ahol Wifi volt és szépen ment a net.
tegnapelőtt 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!