Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet tenni, ha az Instagr...

Mit lehet tenni, ha az Instagram nem küld jelszóemlékeztető linket?

Figyelt kérdés
Tegnapig minden tökéletesen ment minden eszközön, napi rendszerességgel használtam az oldalt. Ma reggel a számítógépen azt látom, hogy ki vagyok jelentkezve, kéri, hogy jelentkezzek be újra. Nem tudom, mi a jelszó, vagy legalábbis amire emlékszem, és amikkel próbálkoztam, azokat nem fogadja el. Telefonon továbbra is be vagyok jelentkezve(!), látok mindent, viszont az alkalmazáson belül nem tudom megváltoztatni a jelszót, mert ugye a korábbit nem tudom. A számítógépen a jelszó-emlékeztető opcióra kattintva és az e-mail címemet megadva valamennyi böngészőben(!) folyamatosan azt a hibaüzenetet kapom vissza, hogy: "Kérjük, várj egy pár percet, mielőtt újra megpróbálnád." És ezzel együtt nem küld jelszó-visszaállító e-mailt sem. Az e-mail címemet természetesen jól adom meg, és egyébként a biztonsági értesítések megérkeznek továbbra is az e-mail címemre. Mi a tökömet lehet ilyenkor csinálni? Nem hiszem el, hogy ennyire elcseszettül működik ez az egész.

tegnap 11:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!