Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet tenni ha az ügyfélka...

Mit lehet tenni ha az ügyfélkapu plusz nem ad qr kódot? Pár hete úgy regisztráltam oda, hogy ügyfékapu+ és hitelesítő kód (mérges vagyok, hogy nem emailes belépéssel), de közben az authenticatort letöröltem, most meg hiába rakom vissza...

Figyelt kérdés
Hiába raktam vissza a telefonomra, nincs benne a régi elmentett kód. Az ügyfélkapun meg látok qr kódot, hogy adna, hanem azonnal ha beírom a felhasználónevet, jelszót, akkor kéri a kódot, amit ugye nem kapok a google auth-ba. Meg vagyok lőve, és érkezett bérpapírom is oda átsorolásról.
tegnap 10:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Két féle módon lehetne a programban, kéri a hitelesítő mód megadását. Vagy qr kód, amit nem tudok, mert nem ad fel a ügyfélkapu plusz, a másik a beállítókulcs megadása, de ugye azt meg nem tudom, mert letöröltem. Újat lehet kérni?
tegnap 10:40
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

A kódom meg nem tudom, qr kódot nem generál ez a fene ügyfélkapu plusz.

tegnap 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha letörlöd az authenticatort, akkor elvesznek a beállítások belőle. Megszűnik az eszközpárosítás magyarán. Amikor beállítottad, a végén volt egy törlőkód. Azzal tudod törölni az ügyfélkapu3-t, az ugyfelkapu.gov.hu oldalon, majd ha megszüntetted, akkor belépsz ugyanazon az oldalon a sima ügyfélkapuval és ott már be tudod állítani az e-mailes hitelesítést.,
tegnap 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ez az, le lett törölve. A törlőkódot sem tudom, nem mentettem el, senki sem mondta a vezetőség sem, hogy bármit mentsünk el, csak gyerünk gyorsan uccu neki, csináljunk ügyfk+-t. Nekem ez az egész agyrém.
tegnap 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:
A régi ügyfélkapura meg akaármit csinálok, új jelszót, stb, nem enged be, mert már megszűnt. Arról akartam beállítani dolgokat. Hihetetlen.
tegnap 11:45
 6/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
QR-kód az DÁP esetén van. Authenticator esetén csak kód van. Ha letörölted, és nem csináltál előtte biztonsági mentést, akkor csak a kormányablakban tudnak segíteni.
tegnap 11:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Kódot miért nem lehet emailben kérni? De ez a törlőkód is. Soha nem láttam ilyet benne, nem is tudtam volna elmenteni. Valami 8 jegyű kód.
tegnap 12:33
 8/8 CspCsj ***** válasza:
Kormányablakba bemész és törlik neked, utána beállíthatod az email-es kódküldést.
ma 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!