Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laptop web kamera lát valamit?

Laptop web kamera lát valamit?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#11 Az jó tesom . Ha nincsenek rajongóid akkor nem hiszem hogy figyelik a kamerát de inkább ragaszd le . Illetve a routert is foliazd be mert arról is bemászhat a féreg
tegnapelőtt 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Általában van mellette egy kis LED és ha az világít, az azt jelenti, hogy használatban van.

Ha biztosra akarsz menni és félsz, akkor ragaszd le.

Egyébként egy jó tanács, hogy NE töltögess le random dolgokat random oldalakról, mert egy vírusos programmal akár hozzá is férhetnek a kamerához. Mindent hivatalos forrásból szerezz be. Pl. egy alkalmazást a saját oldaláról tölts le. Tartsd naprakészen a rendszered. A böngészőben pedig ne engedd meg az oldalaknak, hogy használhassák a kamerát, kivéve persze ha szükséges pl. videochateléshez.

tegnapelőtt 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
#8. Windows 11 Home-ot használok, de mièrt kèrdezed? #7 voltam
tegnap 00:31
 14/18 anonim ***** válasza:

5

Ha élőben közvetíted a youtubon miért ne.. Ha szerinted ez növeli a nézettséged. 🤪

tegnap 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#13 miért nem pro ?
tegnap 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Nincs különösebb oka, nekem az is bőven elég. Annó mikor megvettem a laptopom Windows 10-et vettem hozzá. Akkor néztem hogy melyik verzió mit tud és az alapján elég volt a home is. Nem használom munkára, sem semmi komoly dologra csak szórakozásra. Böngészés, filmezés, és 1-2 játék.
tegnap 11:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A Pro nem átlag otthoni felhasználásra lett kitalálva ellentétben a Home-al, hisz benne van a nevében. A legtöbben azt se tudják mit tud és mire való a Pro.

tegnap 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindig azt használ ---tam- otthonra.
tegnap 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!