Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom korlátlan net tényleg...

Telekom korlátlan net tényleg korlátlan?

Figyelt kérdés

Vettem egy számítógépet és most sok játékot töltök le. Eddig nem nagyon használtam ennyire a netet viszont most pl: a S.t.a.l.k.e.r 2 ami 130GB most töltöm le.

Sok játékot vettem most meg és ezek több száz GB-ok.

Biztos látják bent, hogy megnövekedett az adatforgalom nem korlátoznak le igaz? Vagy mennyit kellene ahhoz elhasználnom, hogy értesítsenek vagy nincs ilyen?

jan. 20. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8/9-es ne mondjátok már nekem, hogy ti be mentek a telekomhoz és át olvassátok ott a 15 oldalas szerzősdést. Utána már hiába olvasod otthon amikor megkötötted.

Az a baj itt trollkodtok a gyakori kérdésen mert nincs más dolgotok. Most azzal biztos jobb lesz, hogy ki akarsz oktatni, hogy el kelett volna olvasnom.. nyilván de nem olvastam el és ha valaki tudja, hogy hogyan működik ez akkor válaszol és én erre vártam de erre jönnek a trollok.

Várom a válaszokat ki szokta az üzletben elolvasni a 10+ oldalas szerződést.

jan. 22. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá személyesen odamenni. És most komolyan 3 nap alatt derogált megkeresni magadtól?
jan. 22. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!