Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Támogatnátok a Tiktok és...

Támogatnátok a Tiktok és Instagram betiltását Európában is, vagy nem?

Figyelt kérdés

A Tiktok lehet, hogy tényleg be lesz tiltva Usában.

Mi lenne a véleményetek, ha Európában is meglépné az Unió?

Szerintem menjen el hasznos, a társdalmat elõrevivõ munkakörbe rendesen dolgozni a sok idióta tiktokker, influenszer, nem tudom, kinek hiányoznának, de ez csak az én véleményem.

tegnap 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg te csak irigykedsz rájuk. De ez csak az én véleményem.
tegnap 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen mindegy minek hívod a platformot. Az emberek fogják és átmennek a következőre ami ugyanezt kínálja. Ha nincs, akkor létrehoznak egyet és oda mennek. Ez a kereslet-kínálat törvénye. Nem tudod beszüntetni azt amire igény van. Már most tömegesen átmentek az amcsik egy másik full kínai alkalmazásra, ami ugyanilyen rövid videós formátumú, mert a függőséget nem lehet tiltással megszüntetni.
tegnap 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Igen, mert az nem közösségi média hanem kémszoftver. Ha a kínaiak eladják és így az amerikai és eu-s adatvédelmi törvények (GDPR) alá kerül akkor maradhat
tegnap 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
...és a facebookot is. Az is ugyanúgy adatgyűjtésből él. Ugyanúgy kikérheti a (másik) kormány az adatainkat.
ma 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!