Szerintetek így gyorsulni fog a folyamat?
Figyelt kérdés
Ha gyűjtök az utcában aláírásokat arról, hogy szeretnének az emberek ADSL internetet (tehát kellene telefon kábel), mert az nincs ide behúzva, akkor mennyivel nő az esély, hogy a közeljövőben behúzzák? Mobilinternet nem sok mindenre jó..:@ és többen szeretnének a tudomásom szerint normális kábel netet2010. nov. 7. 19:40
1/5 anonim válasza:
Ha elég sok aláirást gyűjtesz, és kérvényezed a szolgáltatónál h elérhető legyen, akkor lehetséges hogy megcsinálják. De ahhoz kell annyi ember aki beszeretné köttetni, hogy az az internetszolgáltatónak is megérje. Mert pár ember miatt nem fogják megcsinálni.
Probálkod meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem az utcában mindenki aláírná. (kivéve az öregek) :S
Pár tippet tudnál/tudnátok adni mire hivatkozzak vagy mit írjak a kérvénybe?
Nem nagyon vagyok jártas az ilyenekben.
2010. nov. 7. 19:54
3/5 A kérdező kommentje:
Jah és az utcában zártkertes házak vannak. Azt hiszem ezért nincs behúzva a kábel MÉG.
2010. nov. 7. 19:56
4/5 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy melyik szolgáltatótól, mert pl: a upc-nek minden egy kábelon fut. És melyik szolgáltatóra gondoltál ? És ki a kábel tv szolgáltató ?
5/5 A kérdező kommentje:
T-Comra gondoltam. És kábel tv sincs itt.
2010. nov. 10. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!