Létezik már erre képes, praktikusan is működő AI? (fizetős is megfelelne)
A bemenet egy teljesen kézzel, négyszínű tollal írott jegyzet lenne : címekkel, alcímekkel, tételmegnevezéssel, definíciókkal, egyéb szövegekkel, kapcsolási rajzokkal és egyéb vegyes ábrákkal.
A jegyzet nagyon jól, szisztematikusan vezetett (1990-es szakközepes jegyzet, akkor még elvárt szabályok voltak füzetvezetésre is), viszont a kézírás "átlagos" : Ember számára olvasható, de nem kifejezetten az a gyöngybetűs írás.
Amit szeretnék, hogy egy AI a beszkennelt oldalakat újraírja PDF-be a szöveggel és ábrákkal együtt, úgy mintha mindent Word-ben gépelt és szerkesztett volna újra.
Létezik már erre kompetens, speciális AI? Ha igen, hol érem el?
kéne, hog ylegyen.
Van egy Seeing AI nevű iOS app, ami látássérülteknek olvas fel szöveget kamerán át, és bizony a kézírást is cosnt nélkül boelvassa.
Ugyanakkor PDFbe nem rakja át, ugye nem ez az app célja. De a képesség megvan rá.
Kezdésként szkenneld be, az tuti kelleni fog. Aztán ilyen OCR-es irányba indulj el sztem.
Még az is jó Nekem, ha az Á, É, Ö, Ü, stb karaktereket mind A, E, O, U, stb-nek írná be, na bumm, azt lássam, hogy mi hiányzik, utólag korrigálom. Hülyeséget ne írjon sokszor, nyilván...
Ha nem kell nekem teljesen újra begépelni mindent, ÉS a kapcs.rajzokat, ábrákat is újrarajzolja (ugye ez is kéne Nekem), akkor több, mint 300 oldalnál már nagyon sokat segítene egy ilyen szoftverrobot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!