Internet függő vagyok, hogyan szokjak le az értelmetlen dolgokról?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy tiktok, youtube és videójáték függő vagyok, de a legfurcsább az egészben, hogy már nem is élvezem ezeket annyira, sőt sokszor már nagyon unalmas is az egész, de mégsem tudom abbahagyni, és egész nap csak ezeket szeretném csinálni. Már rég észre vettem magamon, hogy függő vagyok, de fogalmam sincs hogyan tudnám le tenni ezeket, és hogyan tudnám azt megoldani, hogy csak a fontos és értelmes dolgokat nézzem meg az internetenma 08:28
1/1 anonim válasza:
Ezzel sokan vagyunk így, ha nem is pont ezekkel a helyekkel. Folyamatosan új ingerek, ott új videók, itt új kérdések... Valószínűleg annyi az egész, hogy azt mondjuk, elég, és kimegyünk pl. sétálni, csak ezt ugye nehéz megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!