Ha Pozitívra értékeltek, de én semlegesre értékelek akkor kell jutalékot fizetnem?
Figyelt kérdés
Eladtam 70 000Ft-ért vmit vaterán, de nem jött létre az üzlet, mert nem felelt meg a termék a vásárlónak... viszont ő pozitívan értékelt... :/
Ha én semlegesen értékelem, + (nem jött létre az üzlet), akkor kell jutalékot fizetnem? Köszönöm a segítséget!
2010. nov. 7. 15:55
1/2 anonim válasza:
az attól is függ,hogy ő létrejöttnek írta e az aukciót. Ő tud pozitívat adni akkor is ha nem jött létre az üzlet. Csak az eladó nem tud pozitívat adni ilyen esetben
2/2 anonim válasza:
Ha nem jött létre az üzlet, és ezt a vatera felé bizonyítani tudod (nem vette át, elállt a vételtől, akármi), akkor nem kell fizetned. Az értékelésnek ehhez nem igazán van köze. de a vaterán megtalálod az üzemeltetők e-mail címét, ahova írni lehet ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!