Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube-on, ha rámegyek a...

A youtube-on, ha rámegyek a videóknál, hogy "ne javasold ezt a videót", akkor van a youtube-on egy lista, ahol fent vannak ezek, hogy miket ne ajánljon?

Figyelt kérdés
Vagyis honnan tudjam, hogy melyik videók azok, amiknél rámentem, hogy ne ajánlja? Csak mert már rengetegszer kiadta ugyan azt a videót, és hiába megyek rá, hogy ne ajánlja, mégis sokszor kiadja a videók között.
tegnap 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs.
tegnap 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem baj, ha nincs. Még jobb is, mintha ezt is az előzmények között ott tárolná. Csak akkor úgy lenne jó, ha nem adná ki mindig ugyan azokat a videókat, amikre rámentem, hogy ne legyen az ajánlottak között. De talán valamikor majd megcsinálják.

A választ pedig köszönöm szépen.

tegnap 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így többször is. Úgyhogy arra jutottam, hogy az a letiltás lehetőség szerintem nem is működik, csak ott van.
ma 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!