Wikipédia oldal?
Maximalista vagyok és ez abban teljesedik ki, hogy Wiki-cikkeket írok/bővítek.
Elkezdtem felújítani a magyarországi vármegyék oldalait, ugyanis borzasztóan néztek ki (illetve amíg el nem fogadják a szerkesztéseimet, az is marad).
Bevezető, képek, részletes infók. Mindenre kitérek. Mintának veszem az angol/német wiki-cikkeket. Mániám az, hogy minél jobban törekedjek arra, hogy ha ugyan ezzel is, de legalább ilyen módon felhúzzam a magyar dolgokat osztrák-német tökéletességi szintre. Azt szeretném, ha erre téved egy külföldi, akkor ne azt lássa, higy egy összeokádott sz@r az egész.
A román wiki esetében például a
Romániai megyék össze vannak hányva. Nincs egy norma, egy egységes megjelenés. Tudom hogy "ez legyen a legnagyobb problémám" kaliberű dolog ez, de ez engem zavar.
Ezért van az, hogy Somogy vármegyével kezdve elkezdtem a felújítást.
A kérdés az, hogy - ERRE NEKTEK MENNYIRE VAN IGÉNYETEK? - Folytatni enélkül is fogom, csupán érdekel, hogy nektek számít-e ez valamit.
Ez nem maximalizmus, hanem megszállottság.
Abszolút hidegen hagy. Ha tartalmazza a szükséges információt, felőlem lehetne plain text is.
A Wikipédia tájékoztató jellegű.
Mint szakmai forrás vagy hiteles információ kétséges, hogy annak tekinthető főleg ha szabadon módosítható. (Elfogadás ide vagy oda)
Ha neked ez hobbid és ez neked jó akkor persze csináld :)
Én szerettem, szeretem olvasni a wiki cikkeket, és volt/van olyan egyetemi tanárom, aki elfogadott ott lévő definicikat, pl szociológia területén.
Ha jók a források, és jól megszerkesztett, akkor valóban egy enciklopédia lehet egy-egy cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!