Lehet azzal gond, ha egy számítógépen 3 személynek csinálom meg az Ügyfélkapu+-t?
Olyasmire gondolok, mint hogy a régi Ügyfélkapu se működik, ha előtte másvalaki Ügyfélkapujába léptek be a gépen, előbb törölni kell minden előzményt.
Itt meg még 3 Verifyr-regisztráció is lesz, azok is nyomják ki a gépre a kukikat, meg ki tudja, mi lesz még menet közben.
(Nem vagyok nagy számítástechnikai zseni, azért próbálok felkészülni előre...) (Win11, ha ez számít.)
Nem.
"előbb törölni kell minden előzményt"
Még csak ez sem igaz, csak a kaü sütijeit kell eltávolítani..
Összejött, a Verifyrben egy regisztrációval több profilt is létre lehet hozni.
Az Ügyfélkapu azért nem hazudtolta meg magát... Az első személynél megjelent a nagy zöld pipa, hogy oké, rákattintottam a Befejezésre, de mégse vitt vissza a kezdőoldalra, így nem is lett jó, újra kellett kezdeni az egészet.
A harmadiknál csak annyi történt, hogy hiába volt 30 másodpercem azonosítani, de már kb. 10-15 másodperc után se lett jó, ott csak az azonosítást kellett megismételni.
Keresgéltem, itt egy pár napos cikkben egy informatikust említenek, aki ugyanabba futott bele, amibe én:
Csak az ő esze csak odáig tartott, hogy egy nem létező regisztrációt akart mindenáron törölni, ahelyett, hogy simán csak újrakezdte volna a regisztrációt, mint én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!