Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet azzal gond, ha egy...

Lehet azzal gond, ha egy számítógépen 3 személynek csinálom meg az Ügyfélkapu+-t?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, mint hogy a régi Ügyfélkapu se működik, ha előtte másvalaki Ügyfélkapujába léptek be a gépen, előbb törölni kell minden előzményt.

Itt meg még 3 Verifyr-regisztráció is lesz, azok is nyomják ki a gépre a kukikat, meg ki tudja, mi lesz még menet közben.

(Nem vagyok nagy számítástechnikai zseni, azért próbálok felkészülni előre...) (Win11, ha ez számít.)

jan. 5. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

"előbb törölni kell minden előzményt"

Még csak ez sem igaz, csak a kaü sütijeit kell eltávolítani..

jan. 5. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mindegy? Úgy szoktam, ahogy gyorsabb és egyszerűbb. A lényegen nem változtat, mire erre a baromságra rájöttem anno, ráment egy egész délutánom, mert semmi utalás nem volt arra, hogy miért nem enged be a kapu.
jan. 5. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán nem mindegy, mert az előzmények törlésével a sütik megmaradnak... Ezen kívül novemberben (végre) fixálták a szarjukat, így működnie kell taknyolás nélkül is.
jan. 5. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy én komolyan nem tudom hogy milyen fideszes döbrögi seggevége IT analfabéta bukott kókler mekkmesterek progpramozzák az ügyfélkaput, hogy a sütikezelést nem tudták eleve, és évek óta azóta sem normálisan megcsinálni, inkább programoztak rá egy hibaüzenetet...
jan. 5. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd leírom, hogy sikerült.
jan. 6. 06:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Összejött, a Verifyrben egy regisztrációval több profilt is létre lehet hozni.

Az Ügyfélkapu azért nem hazudtolta meg magát... Az első személynél megjelent a nagy zöld pipa, hogy oké, rákattintottam a Befejezésre, de mégse vitt vissza a kezdőoldalra, így nem is lett jó, újra kellett kezdeni az egészet.

A harmadiknál csak annyi történt, hogy hiába volt 30 másodpercem azonosítani, de már kb. 10-15 másodperc után se lett jó, ott csak az azonosítást kellett megismételni.

jan. 7. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Keresgéltem, itt egy pár napos cikkben egy informatikust említenek, aki ugyanabba futott bele, amibe én:

[link]

Csak az ő esze csak odáig tartott, hogy egy nem létező regisztrációt akart mindenáron törölni, ahelyett, hogy simán csak újrakezdte volna a regisztrációt, mint én.

jan. 7. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!