Hágel János kérdése:
Azt hogyan lehet megoldani, hogy van egy fotó pl: egy írott szöveg és halványan a háttérben egy embléma ami nem takarja el a szöveget az jól látszik csak halványan ott van a háttérben az embléma?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:45
1/7 anonim válasza:
Ha ez igazi fotó, akkor a mélységélesség az oka. A szövegre állította az élességet, ami távol van nem éles.
Ha rajzolt kép, akkor meg több rétegben van. Az egyik éles, a másik elmosódott.
2/7 anonim válasza:
Pl. a Canva programmal. Azt hiszem, az ingyenes verzió is tudja ezt.
3/7 anonim válasza:
# vagyok, de még Wordben is, vízjellel. Tervezés / Vízjel / egyéni vízjel
4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Word ben hol találom a tervezés opciót?
tegnap 01:02
5/7 anonim válasza:
Felül a kék csíkon vannak a menüpontok, úgy kezdődik, hogy Fájl, Kezdőlap stb., talán a 4. vagy 5. a Tervezés. Azon belül pedig a jobb oldalon található.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak mobilom van es ezen nem találom megtudn1k nekem nézni mobilon hol találom?
tegnap 16:05
7/7 anonim válasza:
Szerintem mobilon nincs ilyen funkció. Akkor a Canvát ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!