Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Repülőgép üzemmódba rakott...

Repülőgép üzemmódba rakott vagy kikapcsolt telefont jelezhet zölden a messenger?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
tegnapelőtt 18:23
 2/6 SIDLER22 ***** válasza:
34%

Kikapcsolt telefont egyértelműen nem. Ha jelez, akkor sz@r a Messenger rendszere (ami azért annyira nem ritka manapság).

Repülőgép módnál meg a Wi-Fitől függ. A repülőgép mód elsősorban a Cella kommunikáció tiltására van. Valahol a Wi-Fi is letiltódik, valahol nem.

Nekem például az előző telefonomon asszem úgy volt, hogyha bekapcsoltad a repcsi módot, akkor kikapcsolta a Wi-Fit, de utána manuálisan azt vissza tudtad kapcsolni. A mostani telómnál már nem tudom.

tegnapelőtt 18:36
 3/6 SIDLER22 ***** válasza:
52%
Persze nem az. Várni kell fél percet. Az annyira számít?
tegnapelőtt 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Bőven több az fél percnél.
tegnapelőtt 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Konkrétan arról van szó, hogy úgy tudtam, éppen repülőgépen van az illető, mégis elérhető volt.
tegnapelőtt 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Mindig is össze-vissza mutatta.
tegnapelőtt 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!