Hogyan kell beállítani Facebook-on hogy ne tudjon senki hozzászólni a képeimhez?
Figyelt kérdés
Öt éve nagyon sok tragédia ért, két éven belül meghalt minden közeli hozzátartozóm. Nagyon megviselt, alig tudtam felállni belőle, és ez sajnos meg is látszik az arcomon. Szeretnék kitenni egy képet magamról, hogy lássanak akik azóta is érdeklődnek felőlem, de nem szeretnék hozzászólásokat olvasni, hogy nézek ki, hogy megöregedett az arcom, milyen megviselt vagyok, stb.. Nem tudom mások hogyan tesznek úgy föl képet, hogy nem tudok hozzászólni, nekem nem sikerül így, nem találom ezt a lehetőséget.tegnapelőtt 15:44
1/2 anonim válasza:
Azt sehogy. Olyan van hogy
> Mindenki
> Ismerősök
> Ismerősök és azok ismerősei
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
tegnapelőtt 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!