Ha valaki Facebook profilját megnézzük, akkor feldob neki ismerős ajánlásnak?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:28
1/5 anonim válasza:
Nem fogja jelezni a látogatókat semmilyen formában. Nálad fogja feldobni ajánlásnak azért, mert a rendszer előrébb sorolja azokat a fiókokat amikkel interakciód van/volt. Te megnézted és ezért neked feldobja. Ő nem nézett meg téged, neki nem fogsz megjelenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🙂
tegnapelőtt 14:35
3/5 anonim válasza:
Én pl. gyakran megnéztem valakinek az adatlapját, akivel nincs közös ismerősünk, és sosem ajánlotta. Gondolom neki sem engem.
4/5 anonim válasza:
A Facebook algoritmus nem azt figyeli, kinek az adatlapját nézed, ki nézte a tiédet, hanem közös pont alapján ajánl ismerőst (lakóhely, iskola, munkahely, adott helyszín, ahol netre kapcsolódva egyazon időben voltatok stb).
5/5 anonim válasza:
Adatvédelmi okokból nem dobhat fel ilyet, ezért érdemes elolvasni a szabályzatot. Amúgy valószínűleg érdeklődési kör és tartózkodási hely alapján működik az algoritmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!