Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A volt DIGIseknek miért nem...

A volt DIGIseknek miért nem lehet át szerződni az ONE-ra?

Figyelt kérdés
Az One hirdeti a [link] oldalon, hogy a volt DIGIsek át szerződhetnek új csomagokra. De az ONE telefonos ügyfélszolgálata már a második munkanapja kínlódik, és nem tudja elvégezni a szerződés módosításokat. Kérdésem miért nem tudják meg csinálni egy egyszerű szerződés módosítást. Főleg, ha még hirdetik is.

tegnapelőtt 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom informatikai problémák akadtak amire nem számítottak. Majd megoldják.
tegnapelőtt 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most gyurmáznak 3 cégből 1-et ez nem könnyű. Teljesen más megoldásokat használtak és ezt egységesítik. Most egy kicsit akadozik, de majd belejönnek.

Engem nem vonz az új tarifa, drágább mint a régi vodás.

Ja nem örvendezek ezen, és nem is védem őket. Nekem jobb volt amíg volt valami verseny. Mert nálam Voda, Digi/Invitel és az Antenna Hungária szolgáltatott. 🤣 Esélyem sincs máshova menni.

tegnapelőtt 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálad mi a helyzet, de a honlapon lévő ajánlatok mind rosszabbak, mint a meglévő Digi csomagjaim, vezetékes és mobil egyaránt (beragadt DigiMobilos vagyok). Szóval én maradok a Digis csomagokban.

Nálunk itt van a Telekom is, de az nem csak drága, hanem vicc is (1000/30 Mbitet ad a Digi 1000/300 helyett).

tegnapelőtt 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
2-esnek! Az általad felsorolt "Voda, Digi/Invitel és az Antenna Hungária" cégek mindegyike most már ONE név alatt van. 3-asnak! És azt a viccet ismered? Ha át szerződsz ONE-ra akkor is marad az 1000-es net ugyan azzal a garantált 300 Mbit/sec le és 75 Mbit/sec fel töltéssel. Merd úgy néz ki hogy meg adják és még mind ezt 2990 Ft-os árra be árazva. Igaz mellete meg marad a digi vezetékes és a DIGI illetve most már ONE TV.
tegnapelőtt 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, tudom. De ameddig nem volt egy kézben simán csicskítottam őket "ügyfél megtartó" ajánlatra. És mindig volt valakinek jó ajánlata.

Most voda családi TV+500-as net 9500Ft, a One simán adja 11.000-ért. És mind a 3 vezetékes szolgáltató ugyan az a cég. Én amíg lehet fizetem a "Vodafone árat"

tegnapelőtt 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem baj, védd csak őket. Fogsz Te még pofára esni.

Mondjuk amikor majd megkapod az első olyan számlát.

Akkor az ügyfélszolgálatos annyira se lesz közreműködő, mint most.

ma 11:11
 7/7 A kérdező kommentje:
6-osnak! Ki mondta hogy védem az ONE-t? A pofára esés már meg volt tegnap. Az ügyfélszolgálat pedig már most sem együtt müködő! Egyáltalán ügyintézőhöz is alig lehet hozzá jutni. És akihez hozzá jutok, az arrogáns és pofátlan.
ma 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!