A volt DIGIseknek miért nem lehet át szerződni az ONE-ra?
Most gyurmáznak 3 cégből 1-et ez nem könnyű. Teljesen más megoldásokat használtak és ezt egységesítik. Most egy kicsit akadozik, de majd belejönnek.
Engem nem vonz az új tarifa, drágább mint a régi vodás.
Ja nem örvendezek ezen, és nem is védem őket. Nekem jobb volt amíg volt valami verseny. Mert nálam Voda, Digi/Invitel és az Antenna Hungária szolgáltatott. 🤣 Esélyem sincs máshova menni.
Nem tudom nálad mi a helyzet, de a honlapon lévő ajánlatok mind rosszabbak, mint a meglévő Digi csomagjaim, vezetékes és mobil egyaránt (beragadt DigiMobilos vagyok). Szóval én maradok a Digis csomagokban.
Nálunk itt van a Telekom is, de az nem csak drága, hanem vicc is (1000/30 Mbitet ad a Digi 1000/300 helyett).
2-es vagyok, tudom. De ameddig nem volt egy kézben simán csicskítottam őket "ügyfél megtartó" ajánlatra. És mindig volt valakinek jó ajánlata.
Most voda családi TV+500-as net 9500Ft, a One simán adja 11.000-ért. És mind a 3 vezetékes szolgáltató ugyan az a cég. Én amíg lehet fizetem a "Vodafone árat"
Kérdező, nem baj, védd csak őket. Fogsz Te még pofára esni.
Mondjuk amikor majd megkapod az első olyan számlát.
Akkor az ügyfélszolgálatos annyira se lesz közreműködő, mint most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!