Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FB Messenger titkosított chat...

FB Messenger titkosított chat visszaállításánál elfelejtettem a PIN kódot, miért nem megy az egyszeri kód?

Figyelt kérdés

A laptopomon, böngészőn egyszeri kódot kérek és nem ad, pirossal írja, hogy nem sikerült... Chromeban, Firefoxban is próbáltam.

Másik mobilról meg nem tudok egyszeri kódot kérni. Google fiókos szinkronizálás nincs bekapcsolva, ill. nem iPhoneom van (azzal is van valamilyen szinkronizálás).

jan. 2. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem volt pin nincs is mit visszaállítani.
jan. 2. 23:13
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es, De van pin, csak elfelejtettem sajnos.
jan. 2. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
A 6 vagy a 40 jegyűt?
jan. 2. 23:30
 4/7 A kérdező kommentje:

A 6 jegyűt felejtettem el, 40 jegyű nincs beállítva.

Lehet egyszeri kódot is kérni, amit gépen enged csak kérni (mobilon csak a súgó ír róla a visszaállításnál a "Segítségre van szüksége?" alatt és a súgó szerint a mobilomon tudnám beírni ezt az egyszeri kódot, de a gépen kiírja pirossal, hogy nem sikerült, próbáljam meg újra később. Mobilon nem jön fel semmi.

jan. 2. 23:33
 5/7 A kérdező kommentje:
És ott van egy segítségeses és egy kód újraküldése gomb (böngésző, egyszeri kód kérésénél), de egyikre se reagál. Internettel nincs gond.
jan. 2. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Az új telefonról kell kérni és a régire kapod.
tegnapelőtt 00:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, de nem találom... A segítségnél, ahol a 6 jegyű pint kéri, csak súgó jön be, messenger beállításokban se találom, a végpontok közti titkosításnál se...
tegnapelőtt 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!