Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Komolyan ezt nem hiszem el!...

Komolyan ezt nem hiszem el! Hogyan lehet letiltani a facebook-on, hogy bizonyos tematikájú tartalmak megjelenjenek?

Figyelt kérdés

Délelőtt írtam egy panaszlevelet a meta-nak mert a képembe toltak egy oroszlánt ahogy megeszi a varacskos disznó kicsinyeket. Nekem hányingerem van az ilyentől. Letiltottam az oldalt, jelentettem, mindent kiválasztottam amit csak lehet, erre most kidob egy még undorítóbb videót ami egy tarantula vedléséről szól.

Ez K****RA NEM VICCES MIVEL ARACHNOFÓBIÁS VAGYOK! Alig kaptam levegőt, felment 140 fölé a pulzusom, anyum meg adott a frontinjából 2 szemet annyira felzaklatott. Most azon gondolkoznak, hogy elvigyenek-e az SBO-ra mert alig megy lentebb a pulzusom.

Normális, hogy ennyire szórakozik az emberekkel ez a rohadt facebook! Mi a fenét tehetnék, hogy állatos tartalmak egyáltalán ne jelenlenek meg!!!!!????????

dec. 31. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Ne facebook-ozz!

Olvass könyvet.

dec. 31. 16:34
 2/12 A kérdező kommentje:
#1: De a hasznos tartalmakat a hírfolyamon másképp meg nem látom!!!
dec. 31. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
ha ilyen érzékeny vagy nézz minimaxot
dec. 31. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Ne leveleket írogass, azzal nem sokra mész, milliót kapnak óránként, inkább rejtsd el az adott oldal posztjait a jobb felső sarokban lévő menün keresztül, és/vagy nyomj ugyanott az X-re, és eltűnik. Azt nem tudom, van-e hatással a jövőbeni tartalmakra nézve.
dec. 31. 17:15
 5/12 CspCsj ***** válasza:

Esetleg a Fiókközpontban nézd meg a hirdetésbeállításokat, hátha letiltható valami:

[link]

Egyébként az marad, hogy 2350 Ft havidíjért reklámmentes a Facebook:

[link]

dec. 31. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Sehogy. A Facebook eldönti helyetted, hogy mit nézz.
dec. 31. 17:44
 7/12 kutyafule4 ***** válasza:
84%
Én nem tudom mit csinálsz, meg miket néztél előtte, de nem dob ilyeneket, mondjuk hasznos tartalmat sem.
dec. 31. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

A galaxisban nincsen olyan magasság, amilyen magasról a facebooknál sz@rnak bele, hogy ki mit írogat nekik. Úgyhogy teljesen fölösleges. Ennyi erővel a Mikulásnak is írhatnál, kb ugyanannyi haszna lenne.

Használj reklámblokkolót.

dec. 31. 20:43
 9/12 A kérdező kommentje:
#8: Brave böngészőt használok, reklámokat blokkolja (yt-on is), de ez nem is egy reklám volt, hanem egy random feldobott facebook poszt.
dec. 31. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:

A fogyasztói előzményeid alapján adja a tartalmat, mint a youtube, meg minden intelligensebb oldal.

Ha esetleg rákattintasz, hozzászólsz, reagálsz valamire, vagy elég az is, ha valahol megállsz, elidőzik a képernyődön valami tartalom, akkor ezek alapján olyan tartalmakat jelenít meg, amit másoktól - akik hozzád hasonlóan reagáltak azonos posztokra - szintén reakciókat kaptak. Mivel akkor tőled is biztos lesz reakció a következő tartalomra is.

A fb-nak, yt-nak és minden ilyen oldalnak az a célja, hogy minél több időt és minél aktívabban tölts el náluk. Az mindegy, hogy milyen indokkal. Ami ingyenes, ott a hirdetők az ügyfelek, te, mint felhasználó csak a termék vagy a hirdetők felé. Tehát ott akarnak tartani minél tovább. Akármilyen reakciókkal hogy a hirdetőknek legyen fogyasztóik. Ha valami ingyenes, ott te vagy a termék. De amúgy ha fizetős lennél, akkor is az a célja egy ilyen oldalnak, hogy használd, tehát akkor is ez az elv alapján adna tartalmat. Ha belegondolsz, ez logikus és valójában jó módszer.

Ennek megfelelően egyszerű a megoldás is: Ha olyan jelenik meg, amit nem akarsz látni, akkor görgess gyorsan tovább, ne kattints rá, ne is állj meg, hogy a képen hagyd! Ezzel tanítod az algoritmusukat arra, hogy téged az nem érdekelt, így egyre inkább más tartalmakkal fog próbálkozni.

tegnapelőtt 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!