Hogyan tudok fizetni az internetes piacokon, ha nincs bankszámlám?
Figyelt kérdés
Még soha nem vettem semmit neten, de szeretném elkezdeni, csak nincs bankszámlám, se bankkártyám. A postai utalasára lennnék kíváncsi. Az hogy működik ?
Köszi a válaszokat !
2010. nov. 7. 04:01
1/5 anonim válasza:
Vaaagy... nyitsz egy bankszámlát. Nem egyszerűbb? Mit akarsz vásárolni egyébként? Kevés helyen feltétel a bankkártya. Eddig nekem csak zene- és játékvásárlásnál kellett. Ha kézzel fogható dolgot rendelsz, amit a futár hoz, akkor általában lehet utánvéttel kérni. Ha valamiért mégsem (volt már ilyen nekem is), akkor is elég simán bemenni a banka és befizetni a cég számlájára. Ehhez nem kell bankkártya. Most így hirtelen nem tudok elképzelni olyat, aminél nem működik egyik alternatíva sem.
2/5 anonim válasza:
Western Union nevű fizetést is sokan használják,de elég drága dolog így pénzt küldeni,a postán elintézhető pikk pakk.
3/5 anonim válasza:
A postai utalás többe kerül, mint nyitni egy szimpla bankszámlát. Ha meg utánvétes, akkor ugye mégtöbb a költséged. Jobban járnál egy számlával. Az otp-nél van junior számla 18 év alattiaknak is.
4/5 anonim válasza:
OTP helyett inkább CIB. 26 éves korodig kereken 0Ft-ba fog kerülni neked a számla.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Megyek is a CIB-hez. :)
2010. nov. 9. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!