Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google fiokba nem tudok...

Google fiokba nem tudok belépni. Mért nem adja be elfelejtett jelszó kérés linket?

Figyelt kérdés
A g mail fiokomba be tudok jelentkezni. Ott jelszót is változtattam. De a google fiokba mem tudok.
tegnap 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit értesz mail fiok alatt?
ma 00:51
 2/10 A kérdező kommentje:

G-mailes fiok.Ahova az e-mailek mennek.

De a google fiokba nem tudok belépni. A youtube-t se tudom így nézni. Semmi.

Beirom a jelszót írja h hibás,kattintsak a linkre elfelejtett jelszó. De azt nem adja be. Csak hogy próbálkozzak máshogy. Azzal eljutok addig h azt írja nem tudtam magam azonosótani

ma 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon nem értesz.

Ha beléptél a GMailbe akkor bent vagy a Goole fiókban is mert egy és ugyanaz. Ez egy társított fiók.

GMailbe belépve jobb felső sarok kerek ikon fotóddal vagy neved kezdőbetűjével rányomsz Google fiók kezelése és már bent is vagy a Google fiókban.

ma 08:36
 4/10 A kérdező kommentje:
De a youtube-t pl nem tudom használni aut írja jelentkezzek be. De nem enged
ma 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Sok embert összezavar ez a megoldás. Ha van GMail fiókod akkor van Google is. Ez egy csatolt fiók megoldás. Nincs külön jelszó mert a Google fiókot a Gmailbe belépve éred el.

Viszont lehet külön csak Google fiókod (GMail nélkül)ebben az esetben viszont a fiókhoz tartozó emailcím nem GMail! Pl Freemail vagy akármi.

ma 09:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit ír ki amikor nem enged be? Belépésnél kiválasztod hogy belépés Goole fiókkal.
ma 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Másik böngészővel is próbáld!
ma 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem jó jelszó. Kérjek jelszó emlékeztetőt de azt nem tudok kérni.
ma 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt az új jelszót adod meg amit Gmail fiókban beállítottál?
ma 10:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen azt!
ma 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!