Messengeren miért írta ki ezt egy ismerősömnél, amikor írni akartam neki?
Tegnap rámentem az egyik ismerősömmel folytatott beszélgetésre mobilról a Messengeren. Sajnos összevesztünk, és letiltott, de csak a Messengeren.
A beszélgetés alján, ahova írni kell az üzenetet feljött egy üzenet, pontosan nem emlékszem rá, de olyasmi volt hogy gyanús tevékenységet érzékeltek nála (nem tiltotta le a FB ez biztos), például pénzkéregetés másoktól. Sajnos nem fotóztam ki, hanem rámentem a további információk részre, ott le volt írva hogy tőle szokatlan tartalmakat küldött, lehet hogy feltörték a fiókját. Amikor bezártam, akkor eltűnt ez az üzenet a beszélgetés aljáról. Megnéztem csomó másik embert, akivel beszélek, ott nem dobta fel, meg sose láttam ez előtt ilyesmi.
Sajnos telefonon se lehet elérni, mert elhagyta, és nem csinált még számhordozást, de nagyon aggódok miatta hogy mi történhetett. Azt tudom hogy csomó embernek tartozik kisebb nagyobb összegekkel, lehet ezzel van összefüggésben a dolog, bár a tőle szokatlan tartalom, amit írtak az nem tudom pontosan mit jelenthet.
Aki már látott ilyet, mikor jelzi ezt a beszélgetésben a Messenger amit leírtam?
Valószínűleg többen jelentették ezt a Messengeren belül, hogy koldul az ember és a Messenger nem tett mást mint cselekedett.
Mivel írtad, hogy több embernek tartozik, valószínűleg nem törték fel hanem maga az ember ilyen balga.
Semmi komolyabbat nem kell mögé képzelni. Többen jelentették a Messenger felé, a Messenger meg csak felhívta erre a figyelmed, hogy közutálatnak örvendő koldussal van dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!